Leuke Texa/Gedore workshop in Venlo

Op woensdag 30 augustus had Wijlhuizen Venlo in de avond een workshop van Texa en Gedore georganiseerd voor haar klanten. Bij Texa was het thema het stellen van diagnose, Gedore kwam aan de hand van twee complete gereedschapswagens hun specialistische truckgereedschap demonstreren. 

Tussen 17:30 uur en 18:00 uur, toen alle 35 personen aanwezig waren, werd er vooraf genoten van de overheerlijke Chinees. Daarna begon de workshop van Texa. Deze zes interessante onderwerpen werden door Henri Lourens behandeld:

  1. Hoe stel ik een juiste diagnose?
  2. Wat betekenen verschillende symbolen, foutmeldingen en foutcodes? 
  3. Waar bevinden zich de elektrische schema’s, de documentatie en de technische handleidingen?
  4. Wat kan wel/niet met een Texa diagnose apparaat?
  5. Sensoren uitlezen, interpreteren en programmeren
  6. Hoe kan ik een datalog file maken, uitlezen, opslaan en versturen?

Henri waarschuwde voor sommige dingen waar mensen in de toekomst tegenaan kunnen lopen en rekening mee moeten houden. Dit was rond 19.30 uur ten einde. Na een kleine pauze heeft Robert Van de Meer van Gedore eerst een presentatie gehouden en de belangrijkste dingen verteld. Vervolgens is iedereen verplaatst naar het magazijn waar iedereen een Gedore Bus en speciaal gereedschap kon bekijken. Uiteraard werd er ook wat over verteld. Tegen 21:30 uur waren de workshops ten einde. Klanten kregen nog de mogelijkheid om vragen te stellen aan beide heren. Rond 21:45 uur waren de meeste klanten naar huis gegaan. Van de meeste klanten kwam de opmerking dat het een leerzame en goede workshop was, zowel van Texa als Gedore. Er staan zelfs al een paar afspraken en orders ingepland als gevolg van de workshops! Klik op deze link om alle foto’s van die avond te bekijken

 

Geplaatst op 31 augustus 2023

Inloggen