Kartnight Tilburg

Op donderdagavond 13 april stond er een kartnight voor de vestiging uit Tilburg op het programma. Hierbij werden enkele klanten van Wijlhuizen Tilburg uitgenodigd om een gezellig avondje te karten.

Het event dat gehouden werd in de Voltage in Tilburg begon om 18:00 uur met een drankje vooraf zodat de racers alvast wat moed in konden drinken. De 24 personen werden onderverdeeld in twee groepen. Beide groepen van 12 personen moesten drie keer racen. één keer voor de training, vervolgens voor de kwalificatie en ten slotte de echte race.

Tussen de heats door kon er worden genoten van heerlijk eten en drinken. Voor het eten bestond de keuze uit vers bereide hamburgers, nasi met zoetzure kip of saté, friet met stoofvlees of een salade. Na een intense strijd waren er uiteindelijk twee keer drie podiumplekken te verdelen.

Op de derde plaats van de eerste groep is Joost van Lineage Road Transport Service Bommelerwaard B.V. geëindigd. Van de tweede groep was de derde plaats voor Marvet van van Berkel Veghel. Onno van Duijster Carrosserie en Wagenbouw B.V. is op de tweede plek geëindigd uit groep één. Uit groep twee is Marco van Chr. Vermeer Service B.V. op plek twee terecht gekomen. Echter kunnen er in dit geval twee de winnaar zijn en dat zijn Mathijs van Lineage Road Transport Service Bommelerwaard B.V. en Ralph van van Berkel Veghel. Gefeliciteerd met deze prestatie!

Er waren alleen maar positieve reacties na afloop en werd er na de spannende races nog genoten van een lekker borreltje!