Meeste kennis

In de snel ontwikkelende markt van truck & trailers is het van groot belang om het juiste advies te krijgen. Daarom staan onze vakspecialisten in elk filiaal iedere dag voor jou klaar om je te voorzien van een passend antwoord.

 

Vanuit het hoofdkantoor houden 8 productmanagers de ontwikkelingen in de markt in de gaten, elk op hun eigen vakgebied. Zij zorgen voor innovatie, kennis, assortimentsontwikkeling en accurate productdata zodat je als klant altijd als eerste de beschikking hebt over nieuwe producten.

 

Ook verzamelen ze alle relevante informatie en bundelen dit in de Wijlhuizen catalogi, edities en (technische) infobulletins. Hierdoor zijn ook onze specialisten in de filialen altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en kunnen zij je persoonlijk van het beste advies voorzien.

 

Daarnaast hebben we nauw contact met onze leveranciers, zodat we bij merk specifieke vragen u snel kunnen ontzorgen.

 

Werkplaatsconcepten

Voor vrije garages bieden wij het werkplaatsconcept TruckXL aan. Voor zelfreparerende fleetowners hebben we het werkplaatsconcept FleetXL. Dankzij deze concepten zorgen we ervoor dat het kennisniveau van vrachtwagenmonteurs op peil blijft.

 

Klik hier voor meer informatie over TruckXL

Klik hier voor meer informatie over FleetXL

 

Inloggen