TruckXL

TruckXL is het grootste netwerk van onafhankelijke truck en trailer werkplaatsen in de Benelux. Door onze snelle service, eerlijke prijs en de samenwerking als netwerk bieden wij de beste oplossing voor transportondernemers op het gebied van onderhoud en reparatie. Dit doen wij aan de hand van onze drie kernwaarden: flexibel – betrouwbaar – persoonlijk. 

Wij willen transportondernemers de zorg van reparatie en onderhoud uit handen nemen. Dit doen we zodat zij zich niet druk hoeven te maken over het soort voertuig, of het type onderhoud, dat regelen wij!

Tot januari 2023 waren wij actief als TopTruck, maar vanaf dit jaar gaan wij verder als TruckXL. Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje! Als TruckXL vestiging voer je o.a. APK en LPK-keuringen en onderhoud en reparatie uit van trucks en trailers. Je levert altijd kwaliteit, persoonlijk contact en een fair tarief.

TruckXL is met meer dan 50 locaties het grootste universele netwerk van werkplaatsen voor truck en trailer in de Benelux. Als TruckXL vestiging verzeker je de klanten een professionele werkplaats, persoonlijke service en een ‘one-stop-shop’ voor al het onderhoud aan hun vrachtwagens en trailers. De commerciële activiteiten waarbij de TruckXL formuledeelnemers ondersteund worden bestaan uit de uitstraling van het pand, zoals een gevelbord en bewegwijzering in het pand en de bestickering van servicewagens. Op deze manier wordt er een universele uitstraling gecreëerd.

TruckXL: de formule voor jou!

De TruckXL formule biedt ondersteuning aan de zelfstandige, onafhankelijke TruckXL ondernemingen middels een zeer ruime dienstverlening:

• 24/7 pechservice
TruckXL biedt de deelnemers de mogelijkheid om haar klanten een 24/7 pechservice voor heel de Benelux aan te bieden. TruckXL staat 24/7 klaar om te assisteren en voldoet aan strenge eisen op het gebied van service, kwaliteit en prijsstelling en kenmerkt zich door haar flexibele en klantgerichte instelling. De alarmcentrale wordt bemand door technici met jarenlange pechservice-ervaring. Zij zorgen voor een snelle en soepele afhandeling van de melding.

• Opleidingen & trainingen
De branche heeft een enorm probleem met de instroom van jonge monteurs, terwijl de oudere monteurs vanuit hun mechanische-hydraulische achtergrond vaak moeite hebben om op elektronisch gebied mee te evolueren met de stand van de techniek. Daarom biedt TruckXL de mogelijkheid aan de deelnemers om haar monteurs op een hoog kennisniveau te houden door middel van theoretische & praktische trainingen; MBO + opleiding in eigen vak-school; workshops met OE leveranciers en chauffeurs trainingen en opleidingen. 
• Marketing & communicatie ondersteuning
De TruckXL formule deelnemer wordt op verschillende manieren ondersteund op het gebied van marketing en communicatie. Waaronder promotie door advertenties, brochures en acties; deelname aan beurzen; mailingen; vermelding op TruckXL website met individuele pagina en uitstraling pand. 
• Collectief voordeel op diverse faciliteiten
TruckXL biedt u de mogelijkheid om voordelig in te kopen bij onze aangesloten partners. Dit gaat onder meer om onderdelen voor trucks en trailers, smeermiddelen, energie, werkkleding, afval, verzekering en juridisch advies. 
• Praktische ondersteuning in bedrijfsvoering
TruckXL besteedt veel aandacht aan advisering en ondersteuning. Bedrijfsprocessen, planning, administratie, automatisering, functieprofielen, risico inventarisatie en evaluatie en verbeteren van de inzet van personeel en materieel zijn belangrijke aandachtspunten voor de onafhankelijke adviseurs. Door middel van een uitgebreide bedrijfsscan en een helder adviesrapport zijn ondernemers en werkplaatsmanagers in staat om de werkplaats continu up-to-date te houden. Rendementsverbetering, efficiency en het beperken van stilstand zijn adviespunten die iedere transporteur geld opleveren. Alleen bij TruckXL worden op deze manier werkplaatsen geïnformeerd over hun eigen prestaties en kunnen die indien gewenst vergeleken worden met de resultaten van andere bedrijven.

 

Meer te weten willen komen? Neem een kijkje op de website van TruckXL! Heb je interesse of wil je meer informatie over TruckXL? Laat dan via het formulier hieronder je vraag achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 


Inloggen