Over ons

Wijlhuizen is een gerenommeerde speler in de markt van truck & trailer onderdelen. Als familiebedrijf hebben wij de afgelopen decennia een stevige groei doorgemaakt en zijn we als marktleider in de Benelux bij uitstek dé partner voor een stabiele samenwerking.

 

Bij Wijlhuizen rekenen we met name garagebedrijven, grossiers en transportondernemingen tot onze klantenkring. Naast truck & traileronderdelen leveren wij ook werkplaatsinrichting of verbruiksartikelen voor  bedrijven met een eigen werkplaats.

 

Onze dienstverlening is gebaseerd op de volgende drie pijlers:

 

De beste service

Met de logistiek in eigen handen en acht vestigingen door het land kunnen wij tot 3 keer per dag leveren aan onze klanten. Als klant van Wijlhuizen heeft u beschikking tot de geavanceerde online bestelomgeving “Connects” waardoor u met gemak en 24 uur per dag inzicht heeft in ons assortiment en een bestelling kan plaatsen. Verder hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en hebben al onze klanten een persoonlijke accountmanager die bij vragen benaderd kunnen worden.

Het breedste assortiment

Met meer dan 150.000 producten hebben wij het breedste en diepste assortiment van de Benelux in A-merken in OE of MQ-kwaliteit. Hierdoor zijn wij uw beste One-Stop-Shop partner. Ook zorgt dit voor snelle levertijden doordat wij ons assortiment vrijwel altijd voor onze klanten beschikbaar hebben op locatie of in ons centrale magazijn in Arnhem.

De meeste kennis

Onze product managers zorgen voor innovatie, kennis, assortimentsontwikkeling en accurate productdata zodat u altijd als eerste de beschikking heeft over nieuwe producten. Mede door een nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij u snel te woord staan bij merk specifieke vragen. Verder hebben wij op ieder filiaal vakspecialisten, die altijd klaarstaan om u te voorzien van een passend antwoord.

 

 

Inloggen