Kärcher biedt krachtige reinigingsoplossingen voor in de werkplaats

De garage is de werkplek van uw monteurs, maar ook een extra contactpunt tussen uw klanten en uw onderneming. Daarom is het van belang om hier een schone indruk achter te laten.

In de werkplaats ontstaat regelmatig hardnekkige vervuiling. Kärcher biedt krachtige reinigingsoplossingen aan die gebruiksvriendelijk zijn en geen resten achterlaten. Alle reinigingsapparaten en reinigingsmiddelen zijn ontwikkeld om de werk- en procesveiligheid in uw werkplaats altijd te waarborgen.

De professionele hogedrukreinigers van Kärcher zijn inzetbaar bij een breed scala aan reinigingstoepassingen. Of het nu gaat om koud of warm water, een grote watertank of een constante werkdruk, Kärcher heeft de ideale professionele hogedrukreiniger voor elke reinigingstaak.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De veegmachines en veegzuigmachines van Kärcher voldoen aan de verwachtingen van de klant op het gebied van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Kärcher biedt alle relevante aandrijftypes voor elk toepassingsgebied, manueel, benzine, diesel, LPG of elektrisch. Kärcher biedt handgeleide veeg-/zuigmachines voor werkplaatsen, magazijn, binnenplaatsen en paden. Walk-behind veegmachines en veeg-/zuigmachines zijn ergonomisch en gemakkelijk te gebruiken. Ze vegen grondig en met een lage stofontwikkeling, zelfs in de hoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op 04 oktober 2022

Inloggen