FleetMaster

Voor een transporteur is het erg van belang om te weten wat het onderhoud van zijn wagenpark kost. Voor een fleetowner die zijn wagenpark (in zijn geheel of gedeeltelijk) zelf onderhoudt is dit vaak nog moeilijker te bepalen, want wat ligt er eigenlijk in het magazijn aan waarde, hoeveel uren wordt er per wagen versleuteld en wat zijn dan de jaarlijkse kosten per vrachtwagen. Zonder waardevolle managementinformatie is het niet mogelijk om de juiste kostprijs per kilometer te berekenen.

Daarnaast is de steeds complexere techniek een uitdaging voor uw monteurs. Hoe zorgen zij ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwe technieken en waar kunnen ze informatie vandaan halen.

Daarom heeft G-Truck Nederland in samenwerking met Wijlhuizen FleetMaster, een formule voor de grote fleetowner met zijn eigen werkplaats, ontwikkeld. Door middel van de 10 pijlers onder het concept wordt de fleetowner voorzien van alle benodigde informatie en kennis.

Het FleetMaster concept bestaat uit de volgende 10 pijlers:

1. Magazijnservice
Binnen het FleetMaster concept geven wij u de mogelijkheid om uw huidige voorraad compleet te screenen. De deskundige werknemers van Wijlhuizen zullen samen met uw werknemers kijken hoe het magazijn ingedeeld kan worden. Na dit proces is uw magazijn helemaal up-to-date en afgestemd op het wagenpark dat u momenteel rijdt.

2. Werkplaatssoftware
FleetMaster biedt in samenwerking met Driver Service en Wijlhuizen de mogelijkheid om ook uw werkplaats nog beter en eenvoudiger te managen. Binnen Driver administreert u eenvoudig het onderhoud, heeft u toegang tot de volledige voertuighistorie, plant u monteurs, offreert u schades, ziet u de werkplaats efficiëntie en beheert u uw magazijn.

3. Connects You onderdelen zoekmachine
Wijlhuizen biedt u een volledig persoonlijk webportal. In dit webportal bieden wij u de mogelijkheid om snel uw onderdelen te vinden. U kunt eenvoudig zoeken op artikelnummer, leverancier nummer, OE-nummer én op omschrijving.

4. Koppeling tussen Driver & Connects You, automatische voorraad aanvulling
Doordat Wijhuizen een samenwerking met het programma Driver heeft is er een koppeling gemaakt tussen de webportal van Wijlhuizen en de werkplaatssoftware van Driver. Dit biedt u een extra efficiency slag binnen uw werkplaats.

5. Na 1 jaar o.b.v. inkopen voorraad screenen (jaarlijks)
Er kunnen lijsten vergeleken worden op basis van de verkoop die er gedaan wordt vanuit uw magazijn en de inkoop die u bij Wijlhuizen doet, om te zien wat hardlopers zijn en wat niet. Deze lijsten zullen jaarlijks worden besproken om samen tot een ideale magazijnvoorraad te komen.

6. Technische data en onderhoudsintervallen t.b.v. de werplaats (TecRMI)
Binnen het Fleetmaster concept bieden wij, in samenwerking met de firma TecRMI, de mogelijkheid om online alle technische data op te kunnen zoeken.

7. Opleidingen
FleetMaster biedt u de mogelijkheid om 2 monteurs binnen uw werkplaats een KennisScan te laten maken. Aan de hand van deze online KennisScan wordt het niveau van de monteur duidelijk. Naast de KennisScan biedt Fleetmaster ook combinatietrainingen aan met een gedeelte theorie. Ook verzorgt FleetMaster de jaarlijkse bijscholing voor de chauffeurs.

8. 24h pechservice voor Europa en ondersteuning van het TopTruck netwerk pechservice2
De Toptruck 24/7 pechservice is een essentieel onderdeel van FleetMaster. Als lid ontvangt u twee keer per jaar gratis de interventiekosten.

9. Inkoopvoordelen op onderdelen, diensten, smeermiddelen etc.
FleetMaster biedt u de mogelijkheid om voordelig in te kopen bij aangesloten partners. Bij o.a.: Wijlhuizen, Total, Eco setting, Main energie, Lavans bedrijfskleding, E&E Collect creditmanagement, Beelen Afvalwerking, Bovemij bedrijfsverzekeringen, Roland trailerzeilen, Tunap chemische producten en Ecotax Beveiligingstechniek.

10. Kwaliteitsaudit 1x per 2 jaar
FleetMaster besteedt veel aandacht aan advisering en ondersteuning. Door middel van een uitgebreide bedrijfsscan en een helder adviesrapport zijn ondernemers en werkplaatsmanagers in staat om de werkplaats continu up-to-date te houden.

Inloggen