Tunap koolstofverwijderaar voor het reinigen van onderdelen van het inlaat- en uitlaatsysteem

De Tunap 926 koolstofverwijderaar is ideaal voor het reinigen van onderdelen van het inlaat- en uitlaatsysteem die zijn verontreinigd met koolstofhoudende afzettingen.

De unieke XGel-technologie lost koolstofhoudende verontreiniging supersnel op. De uitstekende hechtings- en bevochtingseigenschappen staan garant voor zeer korte inwerktijden en een optimale vuilverwijdering. Optimaal voor het reinigen van kleinere onderdelen van het inlaat- en uitlaatsysteem, zoals EGR-kleppen. De koolstofverwijderaar beschikt over een visualizer voor controle van de oppervlaktebevochtiging.

Productinformatie:
✓ 
Inhoud: 240 ml

Instructies:

Verwijder grove verontreinigingen vooraf met geschikt gereedschap. Bevochtig de te reinigen oppervlakken volledig met de reinigingsgel. Laat de gel ca. 10 minuten inwerken. Verwijder vervolgens het losgeweekte vuil met de geïntegreerde kwast of een ander geschikt gereedschap. Spoel daarna de gereinigde oppervlakken met een ruime hoeveelheid water af en droog ze vervolgens met perslucht. Behandeling indien nodig herhalen.

 

Geplaatst op 05 april 2022

Inloggen