Schuifdaken voor trailers heeft sinds 1969 maar één naam: Edscha!

Edscha Trailer Systems is de Europese marktleider en uitvinder van schuifdaken voor bakwagens en trailers. Wereldwijd is Edscha het begrip voor technologisch leiderschap in het schuifdaken segment. Edscha is leverancier van de meeste toonaangevende trailerbouwers in Nederland en Europa. Daarnaast voert Edscha TS ook het merk Sesam.

Edscha TS is gevestigd in het Duitse Moers, waar de ontwikkeling en service plaats vindt. In Tjechië worden de daken- en reserveonderdelen geproduceerd en bevind zich ook het centrale logistieke centrum van Edscha TS en Sesam standaardcomponenten.

Naast de standaard daken voor schuifzeilen- en (TIR) boordwandtrailers biedt Edscha TS ook oplossingen voor verschillende andere voertuigen zoals treinwagons, afzetbakken en diverse speciaal trailertoepassingen waaronder Walking Floor van Kraker.

Edscha TS heeft op basis van de jaren lange know-how ook de mogelijkheid om een modulair OpenBox daksysteem te leveren voor diverse professionele industriële systeemtoepassingen.

Kortom, Edscha biedt op het gebied van daksystemen zeer diverse oplossingen. Decennialange engineering, know-how, continue optimalisatie, permanente kwaliteitsborging en customerservice zijn de hoekstenen van de Edscha TS kwaliteitsbeloften. Of het nu Curtainsider-, boordwand- of schuifkappentrailer zijn, Edscha TS biedt voor alle soorten zeilafdekkingen de beste oplossing en prijs-kwaliteit.

Waarom Edscha:
De benchmark onder de trailerdakenfabrikanten
Marktleider in Europa
De meest innovatieve fabrikant
Goede prijs-kwaliteitverhouding
De lichtste trailerdaken

 

Uiteraard zijn Edscha onderdelen in Nederland uit voorraad verkrijgbaar bij Wijlhuizen.

Geplaatst op 24 februari 2021

Inloggen