Marketing Communicatie

De afdeling Marketing Communicatie houdt zich dagelijks bezig met het opzetten en vormgeven van documentatie. Zij ontvangen van de productmanagers de benodigde info over de producten die gedocumenteerd moeten worden. Van elk product wordt er in de eigen fotostudio een foto gemaakt, die in de documentatie wordt verwerkt. Op deze manier is het voor de klant gemakkelijk om een direct overzicht te hebben van het assortiment, gebundeld in de diverse productgroepen. Naast een gedrukte versie wordt ook een DVD met alle catalogi uitgegeven.

 

Wijlhuizen staat 3 keer per jaar op een beurs voor de gehele transportbranche. Want ondanks het steeds meer opkomende internet is er geen persoonlijker medium dan een vakbeurs. Voor deze beurzen verzorgt het team van Public Relations een groot deel van de voorbereiding en zorgt ervoor dat de stand wordt gehuurd, ontworpen en opgebouwd. Op de stand wordt de documentatie en DVD’s gepresenteerd.

 

Naast de catalogi is de afdeling Marketing Communicatie ook verantwoordelijk voor het maken van actiekranten, het onderhouden van de website en social media. Alle klantenpresentaties en persinfo word ook door deze afdeling ontwikkeld.

 

Het secretariaat is verantwoordelijk voor alle overige ondersteunende afdeling- en management gerelateerde werkzaamheden. Zij zijn het aanspreekpunt van de organisatie, voor zowel in- als externe contacten  en voeren taken uit in de breedste zin van het woord, van het beheer van facilitaire zaken tot het verwerken van offertes. Ook  is het secretariaat vaak betrokken bij de organisatie van evenementen, zoals de vakbeurzen waar Wijlhuizen present is en het plannen van vergaderingen.

 

pr

Inloggen