Kartnight Arnhem

Op donderdagavond 9 maart stond er een kartnight voor de vestiging uit Arnhem op het programma. Hierbij werden enkele klanten van Wijlhuizen Arnhem uitgenodigd om een avondje te karten.

Het event dat gehouden werd in Planet Awesome in Nijmegen begon om 19:00 met een heerlijk buffet zodat de racers zichzelf goed konden opladen. Nadat onder andere van de carpacciosalade en beenham was genoten kon om 20:00 de vrije training beginnen. De 27 coureurs werden onderverdeeld in drie groepen en nadat elke groep de vrije training achter de rug had en de motor warm was kon de echte race beginnen.

Elke groep van negen man had twaalf minuten om de beste tijd neer te zetten. Na de drie rondes moesten alle racers zich nog één keer in opperste concentratie inzetten in de finaleronde. De laatste drie, de middelste drie en de snelste drie per groep moesten tegen elkaar. Bij de snelste negen mensen ging het natuurlijk om de podiumplaatsen. Na een intense strijd waren er uiteindelijk drie podiumplekken te verdelen.

Op de derde plaats is Roan Pelle van Wijlhuizen geëindigd. Tom Schoones van Auto Service Heesch is op de tweede plek geëindigd. Echter kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en dat is Gerbrand Besselsen van G. Vlastuin Transport. Gefeliciteerd met deze prestatie!

Na de spannende races genoot iedereen van een lekker borreltje en werd er nog lang nagepraat over deze gezellige, competitieve avond.