Hella Shapeline: modulair, veelzijdig en technisch innovatief

Stof, vuil, schokken, slagen, hitte, kou, vocht: Bouwvoertuigen worden in het dagelijks gebruik geconfronteerd met zware omstandigheden. Daarom zijn de eisen aan de verlichting hoog: deze moeten naast een hoge betrouwbaarheid ook beschikken over een bijzondere weerstand.

De nieuwe Hella Shapeline verlichtingsserie bezit beide eigenschappen, met bravoure. Maar de verlichtingsserie biedt nog veel meer dan dat: individuele ontwerpmogelijkheden ook bij bouwvoertuigen. Dit komt door de modulariteit en de veelzijdigheid aan verschillende vormgevingen, die nagenoeg willekeurig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Twee ontwerplijnen zorgen voor een hoge mate aan ontwerpvrijheid: het klassieke rechtlijnig ontworpen Shapeline Tech design en het gewelfde, dynamische Shapeline Style design. Het geheim: De afzonderlijke modules zijn symmetrisch ontworpen, zodat ze zowel rechts als links aan het voertuig kunnen worden aangebracht en ook 180° gedraaid kunnen worden gemonteerd.

En laten we de overtuigende functionaliteit niet vergeten: Verschillende lichtfuncties voor zowel de voorzijde, achterzijde als de zijkanten dekken alle gebruikelijke toepassingen bij bouwvoertuigen. De lichten zijn verkrijgbaar met drie verschillende bevestigingsmogelijkheden, afhankelijk van de functie: de kleef-, schroef- en snap-kogelboutbevestiging.

 

Eigenschappen:   

EMV5-conform
SAE- en ECE-goedkeuring
Bestand tegen hogedruk-reiniging en stof, aangeduid door
de beschermingsklassen IP6K7 en IPX9K
Temperatuurbereik: -40°C tot +60°C

 

 

 

 

 

 

 

Bestel de Hella shapeline nu in Connects! 

Geplaatst op 16 september 2021

Inloggen