De VC-7000 canbus-proof achterlichten


De uniek vormgegeven VC-7000 achterlamp is speciaal ontwikkeld voor de truck & trailer markt. De lamp is enkel geschikt voor 24 volt.

Het unieke van deze lamp is dat hij canbus-proof is. Het zogeheten Integrated LED Light controle system is compatibel met vele voertuigen. De truck zal de lamp herkennen, zodra een lamp-functie uitvalt zal een signaal naar de truck gaan en de foutmelding zal zichtbaar zijn op het display. Monteren van weerstanden of andere tussen oplossingen zal niet nodig zijn bij deze LED achterlamp.

De VC-7000 LED lamp valt op door zijn moderne design en goede kwaliteit. De mooi vormgegeven neon-gloed geeft deze lamp een uiterst mooie en onderscheidende look. De lamp heeft een duurzame, hermetisch afgesloten behuizing die zorgt voor perfecte waterdichtheid en weerstand tegen alle weersinvloeden. De lamp is voorzien van de veelgebruikte maatvoering zoals deze bijvoorbeeld bij de Krone-trailers wordt gebruikt. Met de standaard hart-op-hart-maat van 152 mm is deze lamp eenvoudig te vervangen.

 

Pluspunten:

De grootst volledige LED trailerlamp
Beschikbaar in 2 uitvoeringen, met breedtelamp of zij-markeringslamp
Gemakkelijk te identificeren
Canbus-proof met foutdetectie

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel de VC-7000 achterlichten nu in Connects! 

Geplaatst op 01 september 2021

Inloggen