De krachtige professionele powerreiniger en velgenreiniger van Sonax

Powerreiniger met matige schuimvorming voor het wassen van trucks en bedrijfsvoertuigen.

De powerreiniger kan zowel manueel via de lagedrukmethode als machinaal in de wasstraat worden aangebracht. Dankzij de kalkblokker ook ideaal voor verwerking bij hogedrukinstallaties. Het product heeft een uitstekend oplossend vermogen tegen vastzittend vuil. Deze reiniger heeft een verminderde schuimvorming voor meer efficiëntie bij de reiniging met waterrecyclingssystemen.

Voordelen:

 Werkt in zowel koud als warm water
 Maximale reinigingsprestaties bij insecten, olie en straatvuil
 Aangenaam frisse geur
✓ Inhoud: 25 liter

Breng bij handmatige voorwas een oplossing van minimaal 2 – 10% aan. Bij gebruik van een doseersysteem onverdund aansluiten en in een verhouding van 1:10 – 1:50 aanbrengen.

 

 

De krachtige professionele velgenreiniger met intensieve kleurverandering. Extreem snelwerkend, zelfs bij intensieve verontreiniging van de velgen door remstof. Sterke reinigingsprestaties zonder de velgen, emblemen of wielbouten aan te tasten. Ook geschikt voor gebruik in combinatie met hoogwaardige Alcoa velgen en bandenspanningscontrolesystemen (TPMS).

Productinformatie

Onverdund op de velgen aanbrengen. Laat afhankelijk van de verontreiniging de reiniger maximaal 4 minuten inwerken. Afspoelen met water of een hogedrukreiniger.

✓ Inhoud: 25 liter

Geplaatst op 24 oktober 2022

Inloggen