De EcoPro inspectielampen van Philips

De Philips EcoPro10 is een musthave voor dagelijks gebruik, ideaal voor snelle controles of langdurige reparatiewerkzaamheden.

De Philips EcoPro10 is uitgerust met 5 duurzame LED’s van hoge kwaliteit en biedt een heldere lichtsterkte van 90 lumen, ideaal voor snelle inspecties en reparaties. Dankzij het ultraslanke ontwerp past de lamp gemakkelijk in krappe ruimtes.

Productinformatie

✓ Voedingsbron: 3 x AAA inbegrepen
✓ Maximale gebruiksduur: 10 uur
✓ Lichtopbrengst: 90 lumen
✓ Kleurtemperatuur: 6000K
✓ 
Gewicht: 96 gram


De Philips EcoPro30 is ideaal voor snelle controles en langdurige reparatiewerkzaamheden. De centrale lichtbundel van de Philips EcoPro30 heeft twee uitgangsniveaus.

Voor dagelijks gebruik en een langere levensduur van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de Eco-modus met helder licht van 150 lumen. Met de Boost-modus krijg je intens licht van 300 lumen, maar is de levensduur van de batterij korter. Hierdoor heb je de flexibiliteit om het juiste licht te kiezen voor de uit te voeren taak.

De Philips EcoPro30 produceert een natuurlijk wit licht van 6000K voor een verbeterd visueel comfort en vermindert de inspanning van de ogen zodat je kunt werken zonder moe te worden. De Philips EcoPro30 wordt gevoed door een krachtige lithium-ionbatterij en wordt binnen 5 uur volledig opgeladen, zodat het LED-licht optimaal wordt benut.

Productinformatie

✓ Maximale gebruiksduur: 8 uur
✓ Oplaadtijd: 3 uur
✓ Lichtopbrengst: 300 lumen boost / 150 lumen eco
✓ Kleurtemperatuur: 6000K
✓ Gewicht: 270 gram

Onze Philips EcoPro30 wordt geleverd met een krachtige magneet en een 360° draaibare haak, zodat je beide handen vrij hebt terwijl je werkt.

Geplaatst op 06 juli 2022

Inloggen