Maak de onbereikbare plekken in uw voertuig zichtbaar!

U merkt een raar geluid of defect in uw voertuig….. Uiteraard wilt u kunnen zien wat het probleem is, maar helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Een voertuig kent talloze onbereikbare plekken. Dankzij de video-endoscoop van Sonic is het mogelijk om een kijkje te nemen bij deze moeilijk toegankelijke plekken. Hiermee is de video-endoscoop dé must-have tool voor het inspecteren van kleine of afgesloten ruimtes in uw voertuig!

Kenmerken

De oplaadbare video-endoscoop van Sonic is voorzien van een beweegbare kop en regelbare LED-verlichting. De camera sonde heeft een diameter van 5,5 mm en een lengte van 3,5 m.

Om het nog gemakkelijker te maken en nóg beter zicht te krijgen, kunt u de camera voorzien van een spiegel. Hierdoor kunt u de onbereikbare plekken nog eenvoudiger inspecteren. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld het verwijderen van voorwerpen op onbereikbare plekken. Hiervoor kunt u de camera voorzien van een haak of magneet.

De video-endoscoop is eenvoudig in gebruik. Door middel van WIFI en de app, kunt u de beelden bekijken en de camera besturen.  De app is beschikbaar voor Apple en Android.

 

Sonic video-endoscoop bij Wijlhuizen

 

                Goed om te weten

            ✓ Mogelijkheid om foto’s en video’s te maken

            ✓ 2.0 megapixel camera 

            ✓ IP68 gecertificeerd

            ✓ Resolutie: 1600 x 1200

            ✓ Kijkhoek van 70°

            ✓ Accu: 1000 mAh Li-ion

 

 

 

Geplaatst op 28 oktober 2020

Inloggen