Sachs frictieset

U kent het misschien wel, “recent een koppeling vervangen en nu keert het voertuig terug met een defect druklager…”. Een probleem wat wij vaak in de praktijk zien en daarom adviseren wij: vervang het druklager zodra de koppeling wordt vervangen.

Het druklager is namelijk net zoals de koppeling aan slijtage onderhevig. Wanneer u besluit om het druklager niet gelijktijdig te vervangen is de kans groot dat het lager binnen afzienbare tijd alsnog kapot gaat met alle gevolgen van dien.

Complete frictiesets van Sachs

Voorkom alle ongemakken met de complete frictieset van Sachs

Sachs (onderdeel van ZF) levert hoogwaardige frictiesets voor eerste montage en de aftermarket. Sachs biedt daarmee de perfecte koppelingsset voor zowel lichte bedrijfswagens als voor zwaar transport. De complete frictiesets van Sachs zijn beschikbaar voor diverse merken trucks. Bekijk bijvoorbeeld eens de set bestemd voor de Mercedes Actros Euro 6.

 

Deze set is nu beschikbaar in Connects onder artikelnummer 03.3400.710.070.

 

Of bekijk het gehele Sachs assortiment frictiesets in Connects.

 

 

 

De voordelen van de frictiesets van Sachs

Setvoordeel: De frictiesets van Sachs levert u direct voordeel op. De setprijs is namelijk goedkoper dan de losse onderdelen.

Continuiteit: Door de frictieset als geheel te vervangen vermijdt u het risico dat een voertuig op korte termijn uitvalt en daardoor extra hoge kosten ontstaan.

Bestel nu de complete fricitiesets van Sachs!

 

Geplaatst op 26 augustus 2020

Inloggen