Air2San: Texa’s revolutionair systeem om voertuigen te ontsmetten

De verwachting is dat het een wereldwijde gewoonte gaat worden om voertuigen, vooraf en nadat er werkzaamheden hebben plaatsgevonden, volledig te ontsmetten. Met deze gedachte heeft Texa een zeer professioneel apparaat ontwikkeld, de Air2San.

 

AIR2 SAN systeem TexaDe Air2San is speciaal ontwikkeld voor de automotive markt en daarmee dé ozonreiniger voor de truck en personenauto’s.

Dankzij een speciale techniek wordt aan het einde van de procedure alle ozon omgezet in zuurstof. Hiermee is de Air2San de enige automotive ontsmetter die een goede luchtkwaliteit garandeert voordat de gebruiker zijn voertuig weer in ontvangst neemt.

 

 

 

 

Air2San: het proces

Om een professionele en efficiënte werking te garanderen, doorloopt de Air2San de volgende 3 fases:

Fase 1 – uurstof omzetten in ozon

Door middel van een elektrostatische ontlading, wordt in de eerste fase zuurstof (O²) omgezet naar ozon (O³).  Vervolgens wordt de ozon gecontroleerd en in de juiste hoeveelheid in het voertuig verspreid doordat de interne sensoren van de Air2San het proces bewaren. Doordat de Air2San is uitgerust met een HEPA (High Efficiency Particulate Air Filter) H13 filter, is dit proces veiliger en efficiënter omdat er geen schadelijke deeltjes in de ozongenerator kunnen komen.


Fase 2 – Desinfecteren

Door middel van een microprocessor en de interne sensoren, zorgt de Air2San dat de juiste hoeveelheid ozon wordt uitgestoten in het juiste timeframe. Hiermee worden meeldauw, schimmels, virussen en bacteriën  verwijdert volgens de medische standaards.

 

Fase 3 –ozon omzetten in zuurstof

Dankzij een speciale katalysator wordt de overgebleven ozon weer omgezet in zuurstof. In bepaalde concentraties is ozon schadelijk voor de mens. Het is daarom zeer belangrijk om de hoeveelheid ozon terug te brengen naar een minimaal niveau, voordat er weer gebruik wordt gemaakt van het voertuig.

 

Air2San:  Diagnose uitvoeren

De Texa Air2San werkt standalone of samen met een Texa diagnose interface.

De Air2San is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of door middel van de Air2San app op de smartphone.

Wanneer een werkplaats een Axone Nemo gebruikt, kan deze eenvoudig via bluetooth worden gekoppeld aan de Air2San.

Aangezien de Air2San is uitgerust met een ozon-, vocht-, en temperatuursensor, wordt er volledig automatisch berekent wanneer de ruimte voldoende is ontsmet.

AIR2 SAN bluetooth app

 

 

 

 

 

 

Dé sterke punten van de Air2San

 

  • Volledig automatisch proces
  • HEPA H13 filter en O² katalysator
  • Inclusief ozon-, temperatuur-, en vocht sensoren
  • O³-O² conversie aan het eind van de procedure
  • Compatibel met de Texa Axone Nemo
  • Air2San app beschikbaar voor iOS en Android
  • Geprint servicerapport voor de klant

Interesse gewekt? Bestel hier uw Air2San.

Geplaatst op 12 juni 2020

Inloggen